Горохівська громада: де сховатися у випадку війни

13 Лютого 2022, 14:40
Горохівська громада: де сховатися у випадку війни 4510
Горохівська громада: де сховатися у випадку війни

Дискусія про те, чи готуватися нам до війни, не вщухає. Особливо на фоні заяв про повномасштабне вторгнення Росії вже наступного тижня. Тож не завадить бути обізнаними щодо того, як діяти у випадку надзвичайного стану.

На території Горохівської громади є чотири протирадіаційні укриття та 27 споруд подвійного призначення і найпростіших укриттів. Про це Район.Горохів повідомили у Горохівській міськраді.

Де знаходяться споруди цивільного захисту на решті території Волинської області, дивіться на електронній карті за ПОСИЛАННЯМ.

Захисні споруди цивільного захисту – це інженерні споруди, призначені для захисту населення від впливу небезпечних факторів, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів.

Якщо захисна споруда відсутня в районі розміщення будинку згідно з переліком, то необхідно використовувати для укриття підвальне приміщення будинку в якому проживаєте, а у разі його відсутності, укриватись в підвальному приміщенні сусіднього або найближчого до Вас будинку.

За потреби органи місцевого самоврядування визначать і доведуть до населення маршрути прямування до захисних споруд, споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів; організують установлення покажчиків на видимих місцях.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024