«Познайомилися на весіллі друзів, а пропозицію зробив за півтора роки», - Сергій Торчинський про знайомство з коханою

12 Грудня 2017, 16:36
Сергій Торчинський та Надія Смидюк 4637
Сергій Торчинський та Надія Смидюк

Два роки тому на весіллі у спільних друзів поліцейський 29-річний Сергій Торчинський із села Мирне Горохівського району на Волині познайомився з продавцем квітів із Луцька Надією Смидюк, 27 років. Він був за боярина, вона — за дружку. Минулої осені побралися.

Про це повідомляє gazeta.ua.

— Пропозицію зробив за півтора року після знайомства, — каже Сергій Торчинський. — Разом були на вечірці у друзів. Коли пили каву, запропонував Наді стати моєю дружиною. Вона погодилася.

Весільне вбрання купували в Чернівцях, бо там дешевше. Придбали класичний чорний костюм і білу сукню. Розписалися в Луцьку. У ресторані «Срібні лелеки» святкували з родиною дружини. Запросили 25 гостей. Наступного дня повінчалися та поїхали гуляти в моє село. Там були 150 гостей, бо маю багато родичів: у матері четверо братів і сестер, у батька — восьмеро. На весілля запросив президента Петра Порошенка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова й голову Нацполіції Сергія Князєва. Познайомилися з ними у Торонто на відкритті "Ігор нескорених". Та через зайнятість приїхати не змогли. Вітали телефоном. Гості дарували переважно гроші та речі для дому. Найбільшим подарунком став плазмовий телевізор.

Сергій Торчинський працює в патрульній поліції два роки. До того воював в АТО. Служив у 51-й бригаді. 2014-го під час бою отримав поранення у шию. Осколок застряв за міліметр від сонної артерії. Цьогоріч у вересні брав участь у "Іграх нескорених" — змаганнях серед бійців, які отримали травми під час служби. У штовханні ядра здобув бронзову медаль.

— Батьки пропонували, щоб жили з ними. Та ми вирішили оселитися окремо, — каже Сергій. — Орендуємо квартиру в Луцьку.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024