Прихожани церкви в селі Горішнє закликали Путіна вивести війська

07 Березня 2022, 12:37
Прихожани церкви на Горохівщині закликали Путіна вивести війська 1545
Прихожани церкви на Горохівщині закликали Путіна вивести війська

Священник Свято-Покровського храму УПЦ МП села Горішнє Петро Борисов із своїми парафіянами записали звернення до президента РФ путіна.

Вони в неділю, 6 березня, закликали путіна вивести війська з України, поки є така можливість. Відео опублікував на своїй сторінці у Facebook Петро Борисов.

Текст звернення:

«Ми просимо вивести ваші війська з території України, припинити бомбардування українських міст, перестати розстрілювати жінок і дітей. Завтра розпочинається Великий Піст. Сьогодні у всіх храмах православні християни просять прощення у тих, кому завинили, і пробачають тим, хто їх образив. Щоб увійти в піст і зустріти світле Христове Воскресіння у блаженному спокої. Але є сотні наших прихожан, котрі не можуть прийти до храму, тому що сидять у бомбосховищах.

Весь народ України разом з нашими воїнами став на захист нашої батьківщини. Ми кожного дня молимось за Україну, щоб Господь дав сили нашим воїнам вистояти. Ми молимось за мир і знаємо, що Бог нас почує. Почуйте нас і ви. Виведіть свої війська, припиніть проливати невинну кров. Ви ще можете це зробити».

Читайте також: Матушка Стефана звернулася до Путіна, щоб він зупинив війну

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром