У Горохові діє «Кімната добра»

11 Березня 2022, 16:15
У Горохові діє «Кімната добра» 762
У Горохові діє «Кімната добра»

За три дні в «Кімнаті добра», яка розташована в Горохівському будинку школяра, зібрали і переправили багато продуктів волонтерському центру, організованому телерадіокомпанією «Суспільне Волинь».

Про це повідомляють на сайті Горохівської міської ради.

У Горохові зібрали 101 відро вареників та лінивих пиріжків об'ємом 3-10 л., 129 коробок домашнього печива та пирогів, 10 великих коробок хліба, 32 літри салатів та квашених овочів, 3 літри меду, яблука, цукерки. Це все зібрали і приготували жителі Сільця, Журавників, Охлопова, Квасова, Горохова, Скобелки, Підбереззя, Стрільчого.

З Луцька щодня  гуманітарний продуктовий вантаж вагою 4-6 тонн (в тому числі і Горохівська частка)  їде у області України, де проходять бойові дії. Там ці смачні вантажі вкрай потрібні, їх дуже чекають. 

Принесений жителями громади одяг, ковдри, подушки, постільна білизна, посуд, дитяче харчування, іграшки, підгузники,  засоби гігієни, крупи, макарони, печиво, домашня консервація та інше поповнили соціальний фонд необхідних для життя речей.

Вже розпочали їх видачу для потреб вимушених переселенців, які перебувають на території Горохівської громади. Таких людей зараз понад 270 осіб.

Ще частину одягу вагою орієнтовно 300 кілограмів, відправили в пункт збору допомоги міста Луцька, що діє в обласному музично-драматичному театрі. Теплий чоловічий одяг, засоби для гоління, шоколад, сигарети, чай передали у волонтерський центр ГО «Спілка учасників АТО «Щит» для потреб воїнів та бійців територіальної оборони. Прийом одягу тимчасово призупинили.

Доставку готових до споживання продуктів до Луцька здійснюють щодня у співпраці з волонтерським центром Горохівського коледжу.

Якщо хтось із жителів попутно зможе завезти продукти до Луцька, просимо звертатися за телефоном 0965440949.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024