Медична реформа на Горохівщині: потрібно відремонтувати дороги, інтернетизувати села та обладнати амбулаторії

18 Грудня 2017, 12:00
1640

Голова Волинською державної адміністрації Володимир Гунчик впевнений, що медична реформа стане доступнішою і кращою. На думку голови ОДА, весь успіх залежить від того, як сьогодні місцеві структури влади реалізуватимуть прийнятий закон.

Про це повідомляє сайт Горохівської районної державної адміністрації.

«Потрібно стоворити основу для первинної ланки — це мережа амбулаторій і фельдшерсько-акушерських пунктів. Головне завдання — це надати сімейним лікарям працювати в найбільш обладнаних для цього приміщеннях», — зазначає Володимир Гунчик.

Як розповідає голова ОДА, передусім, медична реформа вимагає розвиток самих територій. Одна з революційних новацій, яка нас чекає, це отримувати консультації через інтернет. Тому піднімається питання місцевою владою, щоби провести телекомунікації в сільські місцевості. Це надасть змогу покращити рівень надання медичної допомоги хворим. Також приділятимуть велику увагу на ремонт доріг і підготовку кваліфікованих працівників.

За словами голови, чотири мільярди гривень виділено державою на забезпечення всіх необхідних умов для впровадження медичної реформи.

Читайте тут,  які особливості медичної реформи та чи зобов’язані горохівчани підписувати контракт із лікарем

 
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024