У РДА говорили про безпеку жителів Горохівщини у період зимових свят

21 Грудня 2017, 14:24
2174

Про запобігання виникненню пожеж і надзвичайних ситуацій та забезпечення охорони громадського порядку в період відзначення новорічних та різдвяних свят говорили 20 грудня на оперативній нараді у в.о.голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк.

Представник поліції  розповів про розроблені правоохоронцями заходи задля забезпечення правопорядку у святкові дні. Зокрема, напередодні святкувань, як і в попередні роки, проводитимуться тематичні зустрічі з представниками релігійних громад та священиками.

Працівники патрульної поліції району реалізують активну роз'яснювальну роботу з вихованцями та педагогами навчальних закладів краю. Особливу увагу приділяють профілактичним заходам, щодо недопущення купівлі та використання несертифікованої піротехнічної продукції. Вся діяльність поліції сьогодні спрямована на забезпечення належної охорони громадського порядку й безпеки громадян під час святкування масових заходів у новорічні та різдвяні свята.

Головний спеціаліст з надзвичайних ситуацій апарату райдержадміністрації Тарас Севастян наголосив:

– У зв’язку з наближенням свят у місцях масових заходів працівники пожежної охорони провели інструктажі з обслуговуючим персоналом об'єктів, та особами, які будуть задіяні у цих заходах під час їх проведення. Окрім того, перевірено готовність пожежно-рятувальної та інженерної техніки, аварійно-рятувального обладнання, створено відповідний резерв пального.

Питання, яке не втрачає своєї актуальності і перебуває на постійному контролі у  райдержадміністрації - поліпшення ситуації у сфері дорожнього господарства району. Адже  від стану доріг залежить  соціально-економічне становище району, поліпшення його інвестиційного іміджу, створення умов для безпечного і повноцінного життя, праці і відпочинку населення. Під час наради Людмила Косюк наголосила на експлуатаційному утриманні  доріг місцевого значення загального користування у зимовий період, особливо під час заметів. 

Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Коментарі
25 Грудня 2017, 09:54
А де в Горохові чи районні укриття в разі лиха для людей бідних,бо біля коледжу для обласного начальства
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром