За рахунок ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт» на Горохівщині відремонтували два кілометри доріг

22 Грудня 2017, 12:21
Делегацію від Горохівщини очолив голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк. 7222
Делегацію від Горохівщини очолив голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк.

У головному офісі групи кампаній ТМ «Вілія», що в місті Луцьку, відбулася традиційна ділова зустріч керівника  цієї групи Євгена Дудки з лідерами територіальних громад Млинівського, Горохівського, Ковельського, Турійського, Рожищенського районів, на територіях яких під керівництвом Євгена Степановича  «Вілія» успішно розвинула свою господарську діяльність.  

Делегацію від Горохівщини очолив голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк. У її склад увійшли голови Терешківцівської, Звиняченської, Пустомитівської, Ватинської, Мирненської сільських і Мар’янівської селищної рад Тамара Войтович, Тетяна Панасюк, Ярослав Зеленський, Зоя Клибанська, Віктор Капітула  і Микола Климчук.

У Горохівському районі ТзОВ  «Волинь-Зерно-Продукт» - материнське сільгосппідприємство «Вілії» -  є одним із найпотужніших платників податку. Протягом року, що минає, ним було скеровано в районний бюджет  більше 10-ти мільйонів гривень ПДФО від земельних паїв і заробітної плати найманих працівників. До слова, хазяйновитість – риса, притаманна не лише Євгенові Дудці, правою рукою очільника «Вілії» повсякчас є його дружина Ірина, з якою у сій час починав займатися сільськогосподарською діяльністю.   

Розмова вдалася діловою і жвавою, бо  група компаній торгової марки «ВІЛІЯ», що мають в обробітку понад  20 гектарів землі у Волинській та Рівненській областях, сім елеваторів, три борошномельні комплекси, власну лінію із переробки зерна, насіннєвий завод, чималий автопарк, власну торгову марку представлення продуктів переробки ( борошна та круп), зацікавлена не лише в розвитку аграрного бізнесу. Пріоритетом нарівні з ним Євген Дудка називає економічний і соціальний розвиток громад, на теренах яких  господарює разом із своєю командою. 

1
У Горохівському районі ТзОВ  «Волинь-Зерно-Продукт» -  одним із найпотужніших платників податку.
У Горохівському районі ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт» - одним із найпотужніших платників податку.

 

Отож по-діловому аналізували те, що  вже зроблено, міркували над здобутками, оповідали проблеми, знаходили компроміси їх вирішення. Було за що подякувати і що запропонувати і голові Горохівської районної ради Тарасові Щерблюку.

Селяни Горохівщини задоволені, бо у тих населених пунктах, в яких господарює ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт», відмінники навчання у школі отримують від нього стипендії. За рахунок даного підприємства у районі відремонтовано 2 кілометри доріг. Важливо, що Євген Дудка підтримує дрібні і середні фермерські господарства, кредитуючи їх мінеральними добривами, засобами по захисту рослин, високоякісним насінням із насіннєвого заводу, який розташований у селі Звиняче.

При цьому  надає фермерам можливість розрахуватися продукцією по конкуренто прийнятних  цінах після збору врожаю. Водночас затребуваними постійно є висококваліфіковані механізатори, зоотехніки, ветеринари…  Більше того, у 2018 році село Мирне матиме свою потужну тваринницьку ферму, потужності елевартора у Звинячому збільшуватимуться. У перспективі 2018-2019 років – хлібо-приймальний пункт «Мар’янівка».

Лідер горохівської територіальної громади Тарас Щерблюк виступив із пропозицією скеровувати кошти на розвиток соціально-економічної сфери методом співфінансування. «Виникне потреба в ремонті, будівництві, допомозі? 50 відсотків її фінансування готовий здійснити районний бюджет чи бюджет сільської ради», - резюмував Т.В.Щерблюк. І  подякував Євгенові Дудці від себе особисто, депутатського корпусу, сільських і селищних голів щирими побажаннями і новорічними сувенірами. Учасники зустрічі отримали подарунки на взаєм  від її ініціатора!

Коментарі
22 Грудня 2017, 16:35
20 га???
22 Грудня 2017, 19:40
2 км доріг де? Район великий. Конкретно!
22 Грудня 2017, 20:23
а скільки знищили???
22 Грудня 2017, 21:45
Знищено багато. Це в період газифікацї району. Рили котловани під газові труби де попало, половина газових трубопроводів не відповідає технічним проектам. Канави копалися по узбіччю і кормці дороги, що в свою чергу призвело до швидких просадок узбіччя і країв дороги і в наслідок чого швидка руйнація мсцевих доріг. Знищені пішохідні доріжки, тротуари. Одну добру справу зробили а про наслідки безгосподарності зі сторони керівництва 9 сільських і районних рад тепер ми відчуваємо і бачимо.
22 Грудня 2017, 23:25
п.Добродій колії на асфальті на вул. Шевченкв у смт.Сенкевичівка ніякого відношення до газифікації не мають
23 Грудня 2017, 16:40
Це мабуть20 тис. га.
23 Грудня 2017, 21:11
А це якраз дорога комунальної власноці, яка пролягає по вул. Шевченка. А нею опікується селищна рада і кошти на її утримання надходять із місцевого б'юджету, тобто на утриманні дана ділянка стоїть у селищній раді. А хто дозволив великовагомому транпору їати по цій вулиці на якій покриття не розраховано на даний груз той хай і ремонтує дану вулицю.
24 Грудня 2017, 23:47
А дорога із Терешківецьдо с. Звиняче до зерносховищ розбита чиїми машинами, не Дудкиними??????????? Хто її буде ремонтувати, а може це ті два км що попередньо були названі ?????
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024