Горохівська громада відправила ще один гуманітарний вантаж

13 Квітня 2022, 12:10
Горохівська громада відправила ще один гуманітарний вантаж 707
Горохівська громада відправила ще один гуманітарний вантаж

Горохівська міська територіальна громада продовжує активно надсилати гуманітарні вантажі у регіони, де зараз тривають, або нещодавно закінчилися бойові дії.

Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

Чергова гуманітарна допомога на днях попрямувала на Житомирщину, Харків, Богодухів, Мерефу. Серед відправленого: продукти, предмети гігієни, медикаменти, одяг, предмети першої необхідності.

«Ми вчергове відправляємо гуманітарні вантажі тим містам, які найбільше їх потребують. Вкотре приємно відзначити, що жителі нашої громади спільно з волонтерами активно допомагають, як внутрішнім переселенцям, що прибувають до нашої громади, так і військовим частинам і населеним пунктам, які знаходяться під бомбардуванням.

Окрему подяку хочу висловити Уряду міста Хелм, Фундації розвитку регіонів (Рафал Томала) та усім небайдужим жителям Республіки Польща, які завжди допомагають та вболівають за долю України», – зазначає Горохівський міський голова Віктор Годик. 

Міськрада дякує усім  жителям старостинських округів, волонтерам, підприємцям, які допомагають та надають продукти, необхідні речі та інше.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024