Підприємець-рибник з Холонева передав свою продукцію на потреби армії

14 Квітня 2022, 13:00
Риба 780
Риба

Волинський рибоохоронний патруль продовжує співпрацювати з волонтерськими організаціями, підприємцями з Волині, які займаються розведенням риби, задля допомоги українським військовим та внутрішньо переміщеним особам.

Про це Бізнес.Район повідомили в пресслужбі рибпатруля.

11 квітня підприємець ФОП Балабух С. Є. вже вдруге передав свою продукцію на потреби армії. З 55 кілограмів риби, вирощеної в селі Холонів Луцького району, виготовили 18 літрів рибної продукції для військових.

12 квітня підприємець-користувач водним об’єктом у селі Нова Руда Камінь-Каширського району ФОП Дарчук А. М. також вдруге передав рибу для військових. За сприяння Волинського рибоохоронного патруля підприємець передав 100 кілограмів товстолоба для харчування військових з сил територіальної оборони Волині.

Того ж дня державний інспектор Волинського рибоохоронного патруля передав 1 тонну борошна для приготування їжі українським військовим.

13 квітня підприємець-користувач водним об’єктом ФОП Мельник В. А., який вирощує рибу в селі Низькі Цевеличі Володимир-Волинського району, передав 100 кілограмів карася сріблястого волонтерам, які готують їжу для військових.

«Дякуємо всім, хто допомагає тримати тил, забезпечуючи рибною продукцією захисників та захисниць. Просимо долучатися представників рибного бізнесу й надалі», – йдеться в повідомленні.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024