Із Данії на Горохівщину прибула чергова фура з допомогою для ЗСУ

09 Травня 2022, 13:15
Допомога з Данії 379
Допомога з Данії

Чергова допомога для Збройних Сил України надійшла минулої неділі з Данії від власника компанії Далгарда Пола. На Волині її представляє ТзОВ «Пода-Волинь» і Анастасія Колесник.

Цими днями волонтери Олег Ковальчук, Сергій Бабійчук і Микола Шулячинський поїдуть у Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ і в багато інших гарячих місць України.

За словами Віталія Гладуна, вщент наповнена вантажівка – вже третя, яка долає неблизький шлях від пана Долгарда в Україну. В двох перших було чимало касок, бронежилетів, турнікетів. Цього разу данець передав українським захисникам ліки, спальні мішки, каремати й дуже багато продуктів харчування. Бійці особливо цінують ті, для приготування яких потрібно небагато води. Саме такими щедро підсобив європеєць.

 Цими днями волонтери Олег Ковальчук, Сергій Бабійчук і Микола Шулячинський поїдуть у Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ і в багато інших гарячих місць України. Додому повернуться з вдячністю захисників для жителів Горохівщини, які всім діляться з ними, й незнайомцеві з далекої країни, який щиро бажає миру Україні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024