П`ять команд із Горохівщини змагатимуться у футзальних змаганнях «Різдвяна коляда-2018»

31 Грудня 2017, 17:36
2749

Протягом 4-5 січня на майданчиках «Арени Спорт» відбудеться традиційний, уже четвертий за ліком турнір, у якому за призи змагатимуться 16 колективів.

Допомагають АМФВ в організації традиційні партнери - ТМ "Радивилівмолоко" та Обласний центр фізизного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Про це повідомляє «Перший»

Хтось буде осмислювати початок року, хтось – відходити від того початку, а волинський футзал гримітиме яскравими поєдинками уже перед першим уік-ендом «містера 2018».

Уже вчетверте в історії на майданчиках «Арени Спорт» розіграють «Різдвяну коляду» - традиційні змагання, на яких «рубатимуться» як учасники чемпіонату області (від суперлігових до представників найнижчих за рангом дивізіонів), так і колективи, які в силу різних причин ще не виступають у сезонних турнірах під егідою АМФВ. 

Провідним районом волинського футзалу під час турніру стане Горохівський район, з якого приїде одразу 5 колективів. Місто Луцьк і Млинівський район також матимуть далеко не одного представника. Найбільш цікаво те, що змагання дозволяють учасникам підсилюватися гравцями з будь-якої ліги. Тож повірте – команди з нижчих ліг здивують своїми складами!

У останню п’ятницю 2017-го року, голова Комітет з проведення змагань Руслан Корпош взяв на себе нелегку місію та віджеребкував 16 непередбачуваних футзальних колективів, котрі розпочнуть рік на футзальному майданчику, дещо відійшовши від новорічних столів.

Власне, чисто через «районні розбірки» спочатку варто розповісти про групу С, де жереб звів між собою одразу три команди з Горохівщини!

Робити шоу «Мар’янівці» та Сергію Магері обов’язково допоможуть «Новатор» із сіл Смолява та Зелене (до слова, старожили турніру поряд з «Мідасом») та МФК «Горохів». А компанію цьому тріо складе луцька «Вікторія».

Півфіналісти Кубка Волині з «Мідаса» також гратимуть у непростому квартеті. Луцьк тут представлятиме «Сахарадо» (за чутками – підсилене рядом гравців з Суперліги), традиційно непоступливі ковельські «Козаки» та ще одна команда з Горохівщини – «Арсенал» (футзальна «суміш» одразу трьох сіл – Ощіва, Терешківців та Вільхівки).

Принципові протистояння просто заполонили цьогорічну «Різдвяну коляду». Так, «Олімпія» у групі В гратиме проти млинівської «Юності», яка й відправила колектив з Луцького району в Другу лігу під час кваліфікації.

Не обійдеться й без «млинівського дербі», адже район у цьому квартеті представлятиме ще команда «Атлетик». Застрибнувши «в останній вагон» під час заявки на турнір, у групі також гратиме прилуцький «ШІгірюм».

Не обійдеться «Різдвяна коляда-2018» і без представників Суперліги: своєрідним «ферзем» групи D буде «Камаз-Агро» з Острожця. Компанію їм складуть СК «Горохів-Юніор», ФК «Духче» (яке нарешті грає у чемпіонаті області з футзалу) та цікава команда «Рать» з Луцького району.

Команди гратимуть за класичною схемою у чотири групи. Двоє переможців кожного квартету змагатимуться за «Кубок Діда Мороза», треті та четверті колективи у групах – за «Кубок Снігуроньки». Ігри 4 січня розпочинатимуться з 11:00, а 5 січня – з 9:00.

Тож і в уболівальників є шанс провести по-справжньому футзальні вихідні, спостерігаючи за командами на майданчиках «Арени-Спорт» - а там буде цікаво та реально гаряче!

Календар (4 січня)

11.00  САХАРАДО - ФК АРСЕНАЛ  -  :

11.25  ОЛІМПІЯ - ШІГІРЮМ  -  :

11.50  КОЗАКИ - МІДАС  -  :

12.15  ЮНІСТЬ Д - АТЛЕТІК М  -  :

12.40  САХАРАДО - МІДАС  -  :

13.05  ОЛІМПІЯ - АТЛЕТІК М  -  :

13.30  КОЗАКИ - ФК АРСЕНАЛ  -  :

13.55  ЮНІСТЬ Д - ШІГІРЮМ  -  :

14.20  ВІКТОРІЯ – МФК Горохів  -  :

14.45  СК ГОРОХІВ-ЮНІОР - ФК РАТЬ  -  :

15.10  ФК МАР’ЯНІВКА - НОВАТОР  -  :

15.35  КАМАЗ-АГРО - ФК ДУХЧЕ  -  :

16.00  ВІКТОРІЯ - НОВАТОР  -  :

16.25  СК ГОРОХІВ-ЮНІОР - ФК ДУХЧЕ  -  :

16.50  ФК МАР’ЯНІВКА - МФК ГОРОХІВ  -  :

17.15  КАМАЗ-АГРО - ФК РАТЬ  -  :

(5 січня) 

9.00  МІДАС - ФК АРСЕНАЛ  -  :

9.25  АТЛЕТІК М - ШІГІРЮМ  -  :

9.50  САХАРАДО - КОЗАКИ  -  :

10.15  ОЛІМПІЯ - ЮНІСТЬ Д  -  :

10.40  НОВАТОР – МФК Горохів  -  :

11.05  ФК ДУХЧЕ - ФК РАТЬ  -  :

11.30  ВІКТОРІЯ - ФК МАР’ЯНІВКА  -  :

11.55  СК ГОРОХІВ-ЮНІОР - КАМАЗ-АГРО  -  :

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39