Жителів Горохівської громади запрошують провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків

17 Травня 2022, 14:10
Жителів Горохівської громади запрошують провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків 255
Жителів Горохівської громади запрошують провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків

Щоденно, у робочі дні згідно з графіком роботи, у центрі обслуговування Горохівської ДПІ кожен власник майна, що знаходиться на території Горохівської міської територіальної  громади, може провести звірку щодо нарахованих та сплачених сум податку на нерухоме майно та плати за землю. 

Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг з майнових податків, Головне управління ДПС у Волинській області пропонує громадянам обов’язково відвідати Центр обслуговування  платників і перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.

Для спілкування з фахівцем Центру обслуговування платників та для якісної звірки власникам майна варто при собі мати документи, що посвідчують особу та правовстановлюючі документи на належне майно.  

В умовах воєнного стану внесок кожного платника податків – надзвичайно важливий для бюджетної стабільності громади. Саме органи місцевого самоврядування виконують низку важливих завдань, зокрема в частині забезпечення діяльності інфраструктури. Тому у податковій службі просять громадян-власників майна погасити заборговані податки.

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.  Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Графік роботи Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області:

  • Пн-чт (8:00 -17:00);
  • Пт (8:00-15.45);
  • Обідня перерва (12:00-12:45);
  • Сб-нд (вихідні).
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024