Відбулася перша оперативна нарада в цьому році

03 Січня 2018, 12:29
4230

Перший робочий день у цьому році у виконуючої обов'язки голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк розпочався з оперативної наради.

Участь у ній взяли керівників окремих відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації. Обговорили вирішення актуальних питань і завдань з їх вирішенням у сферах, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації, управліннями, відділами райдержадміністрації та територіальними органами виконавчої влади на місцях.

Керівники служб інформували про ситуацію в районі, виконання доручень, даних на оперативних нарадах при голові облдержадміністрації та здійснену роботу за рік.

На нараді було заслухано підсумки виконання бюджету району за 2017 рік, акцентовано увагу на організації бюджетного процесу у 2018 році.

Про проведену роботу проінформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Валентина Ковальчук, яка акцентувала увагу на необхідності накопичення коштів у місцевих бюджетах району для співфінансування інвестиційних проектів, включених до Державного та обласного фондів регіонального розвитку.

Людмила Косюк наголосила на пріоритетних напрямках роботи на І квартал 2018 року, підсумувала нараду, наголосивши на важливості питань, порушених на сьогоднішній зустрічі та активізувала увагу присутніх на ефективному вирішенні всіх поставлених завдань.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024