Горохівський стадіон «Колос» хочуть зробити найкращим в області

10 Січня 2018, 15:00
Відкриття «Колоса» після реконструкції планують 24 серпня 2018 року 6238 Джерело: http://volynsport.in.ua
Відкриття «Колоса» після реконструкції планують 24 серпня 2018 року

У День Незалежності України у Горохові відбудеться відкриття відремонтованих  стадіону «Колос» і двох спортивних майданчиків у Горохівському міському парку.

Стадіон уже не впізнати. Сьогодні по всій його площі прокладено водопровід, який забезпечуватиме поливання трави, що ростиме на спецальному поверхневому дренажі, склад як становитимуть 50% чорнозему, 25% піску і стільки ж торфу. 

Проект ініціювала і фінансує Горохівська районна рада. До його співфінансування безкорисливо долучилися керівники сільськогосподарських підприємств і приватні підприємці району: буріння скважини благодійно зробив горохівчанин Василь Куньчик, 270 вантажних автомобілів землі було вивезено коштом  ПП «Макс Ком» (керівник Оксана Щерблюк) і ТзОВ «Агропродукт-Горохів» (керівник Василь Щерблюк), піску - ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт» (керівник Євген Дудка) і ПП Оксани Щерблюк «Макс Ком».

Капітально відремонтований стадіон Горохівщини претендує на рівень головної спортивної арени Волині. І за зовнішнім виглядом, і за вимогами, необхідними для організації обласних і всеукранських футбольних турнірів, заявку для участі в яких уже робить ФК «Агропродукт».

Зі слів голови районної ради Тараса Щерблюка і заступника голови районної ради Віталія Клемби, одночасно капітальний ремонт триває на двох спортивних майданчиках у міському парку, де народжувалася, поцвітала, сягла міжнародних масштабів  гандбольна слава Горохівщини. Після завершення запланованих робіт горохівчани новими побачать поліуеританове покриття, огорожу, трибуни, крісла, освітлення. Про благоустрій навколо цієї місцини, як і в міському парку, на благо горохівчан подбає міська влада.

У 2017 році на перший етап реконструкції Горохівська районна рада виділила 400 тисяч гривень. У бюджет району на 2018 рік для них закладено 850 тисяч гривень. Роботи продовжаться, як тільки дозволять погодні умови. 

Коментарі
11 Січня 2018, 11:06
Ура
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024