У Горохові студенти вторгували понад 13 тисяч гривень на потреби ЗСУ

25 Червня 2022, 16:29
У Горохові студенти вторгували понад 13 тисяч гривень на потреби ЗСУ 874
У Горохові студенти вторгували понад 13 тисяч гривень на потреби ЗСУ

Волонтери горохівського студентського центру «В єдності сила» разом з Волонтерським рухом «Твори добро» 25 червня вчергове продавали на ярмарку власноруч виготовлену продукцію і вторгували 13 497 гривень.

Про це повідомляє у Facebook директор Горохівського коледжу ЛНУП Олег Жельчик.

За його словами, студенти продавали патріотичні медові коржики, плетені із синьо-жовтих стрічок браслети, нагрудні банти та віночки, в'язані сердечка в кольорах державного прапора. А також продавали солодке печиво, домашній хліб, булочки з ягодами, виготовлені працівниками їдальні коледжу.

«На ринку до акції долучився Колпитівський ліцей, передавши для продажу декілька ящиків свого печива, а також Олег Хвищун та Люба Матвеєва, які додали дівчатам для продажу свою сувенірну продукцію. Несподівано для дівчат-волонтерок працівники ринкового кафе (Віта Камінська) принесли щойно приготовлені чебуреки.

Наші невтомні з великим серцем волонтерки Соломія Безверха, Анна Щербюк, Даша Воляник, Поліщук Надія, Солтис Таня Вронська пояснювали покупцям, що кошти від виторгу спрямовують на закупівлю м'ясних і рибних консервованих виробів, інших продуктів для формування нашим військовим енергетичних сухпайків. Значну допомогу у підготовці до ярмарку надали напередодні Ірина Бондарчук та Софія Безверха», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, студенти виручені кошти використовують на формування сухпайків для наших захисників.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром