Лемешівці купили генератора для воїнів-односельців

04 Липня 2022, 10:21
Лемешівці купили генератора для воїнів-односельців 1465
Лемешівці купили генератора для воїнів-односельців

Ініціативні жителі Лемешева зібрали кошти на генератор для своїх воїнів-односельців.

Про це повідомляє у Facebook Ольга Степанюк.

«На цей раз виникла гостра потреба у генераторі, адже не завжди є змога зарядити телефони, рації, ліхтарики. Тому поспілкувавшись з Андрієм і Мішою, ми придбали їм генератор, який волонтери уже доставили, до наших воїнів. (За кошти, які ви мені здаєте на потреби ЗСУ, адже у мене ще залишилися з попередніх разів). Хлопці уже мені віддзвонилися, щиро усім дякували і передавали вітання», – йдеться у дописі.

За словами Ольги Степанюк, до захисників поїхали також рації:

«Також хочеться щиро подякувати і Сергію Шишку. Адже він прикладає досить багато зусиль, щоб наші хлопці-односельці були усім забезпечені: аптечки, наколінники, налокітники, турнікети, рукавиці, форма та багато іншого. Також із його ініціативи для наших хлопців разом і генератором поїхали і 7 рацій, для спілкування між собою.

Генератора, доречі, також знайшов Сергій, адже також завжди хоче допомогти усім нашим хлопцям. (Вартість 5600, але я заплатила лише 5000 тисяч, адже свої власні 600 гривень, дав мужчина, який його привіз з Ковеля до Сергія Шишка). Усі допомагають і знайомі, і не знайомі люди.

Усі заслуги не перерахую напевне, але хлопці, які воюють, то знають про його роботу. Думаю і надалі ми будемо разом співпрацювати і допомагати усім нашим хлопцям з Лемешева і Козятина, і не тільки», – пише волонтерка.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024