У Горохівській громаді хочуть збільшити надходження до бюджету

05 Липня 2022, 19:01
У Горохівській громаді хочуть збільшити надходження до бюджету 568
У Горохівській громаді хочуть збільшити надходження до бюджету

У Горохові 5 липня відбулася нарада зі старостами старостинських округів Горохівської міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Горохівської міськради.

На нараді розглянули питання недопущення та запобігання загибелі людей на водних об’єктах громади, про проведення роз’яснювальної роботи з населенням громади, селянсько-фермерськими господарствами, сільськогосподарськими підприємствами щодо фінансової підтримки програм у галузі сільського господарства. Обговорили забезпечення виконання показників дохідної частини місцевого бюджету та резерви збільшення його надходжень. 

Частина питань стосувалася соціального сектору. Розмовляли про реалізацію проєкту «Соціальна інтеграція внутрішньо переміщених осіб», особливості організації та надання соціальних послуг в період воєнного стану та проведення визначення  потреб населення  у соціальних послугах.

У результаті проведеної наради старостам, керівникам установ та організацій дали відповідні доручення та рекомендації для забезпечення виконання показників дохідної частини місцевого бюджету, а також пошуку та використання всіх наявних резервів збільшення надходжень.

Вжиття заходів щодо дотримання норм законодавства суб’єктами господарювання стосовно повного та своєчасного проведення розрахунків з власниками земельних ділянок сільськогосподарського призначення, земельних часток (паїв) і відповідного перерахування до місцевого бюджету податку на доходи фізичних осіб.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024