Горохів: відремонтують народний дім «Просвіта»

15 Січня 2018, 13:54
5116

У 2018 році в районному народному домі «Просвіта» планують капітальний ремонт всередині приміщення а також ремонт фасаду.

У глядацькій залі планують осучаснити стелю і стіни, замінити на енергозберігаючі великі євровікна. Чималі перетворення чекають на будинок ззовні, до невпізнанності передбачено змінити прилеглу до закладу культури територію. Її встелять новою бруківкою між Пагорбом Слави, РНД і реконструйованими спортивними майданчиками в міському парку, з’єднавши ці частини в один просторий ансамбль.

Благоустрій розкинеться і на живу древню цінність Горохова - його паркову зону відпочинку. Роботи розпочнуться і продовжаться за ухвалені депутатами на двадцятій сесії районної ради сьомого скликання кошти з районного бюджету. Сума складає поки що 1,45 млн гривень.

На реалізацію проекту цих грошей буде недостатньо, про що голова районної ради Тарас Щерблюк вів зокрема розмову з народним депутатом України Сергієм Мартиняком під час візиту нардепа на Горохівщину, тож можна сподіватися і на його сприяння.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024