Горохівська команда виграла турнір з волейболу

17 Січня 2018, 11:25
6095 Джерело: Фото з сайту Горохівської райдержадміністрації

У Іваничах, на базі Іваничівської ДЮСШ, за підтримки сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації відбувся міжрайонний турнір з волейболу серед чоловіків з нагоди Новорічних та Різдвяних свят.

Захід проводився з метою залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Участь прийняли запрошені команди Горохівського району сіл Вільхівки та Лобачівки, «Західний Буг» смт Іваничі, «Луга» смт Іваничі, смт Іваничі-Зелена Іваничівського ОТГ, села Павлівка Павлівської ОТГ, села Бортків Поромнівської ОТГ, села Луковичі.

На жеребкуванні всі 8 представників команд погодилися провести ігри у двох групах по чотири команди, де переможці груп змагалися за перше та друге місце, а ті, хто у групі посів друге місце, відповідно розіграли третє та четверте місця турніру.

Змагання проходили з високим спортивним накалом та у дружній атмосфері.

За підсумками турніру третє місце зайняла команда «Луга» смт Іваничі, друге місце – команда з с.Павлівка Павлівської ОТГ.

Почесне перше місце здобула збірна команда Горохівського району, честь якої представляли Назар Кварцяний, Сергій Парій, Андрій Левенець, Роман Тартаковський, Ярослав Грай, Микола Заєць (с.Вільхівка) та Пушкаш Андрій (с.Лобачівка).

Команда-переможець була нагороджена Кубком та грамотою.

До речі, команда чоловіків з волейболу села Вільхівка 4-ох разовий чемпіон району з волейболу.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024