Малозабезпеченим сім'ям надали допомогу

17 Січня 2018, 13:00
2096

Для вирішення проблем найбільш нужденних громадян, підтримки й соціального захисту малозабезпечених сімей, для забезпечення мінімальних соціальних гарантій 16 січня 2018 року в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації відбулося засідання комісії.

Воно стосувалося  питань призначення державної соціальної допомоги, житлових субсидій та пільг малозабезпеченим сім’ям та комісії з питань прийняття рішень з призначення компенсацій по догляду за непрацездатними громадянами.

Проводив засідання начальник управління Григорій Дідух.

 Для повного та об’єктивного розгляду  заяв громадян при вирішенні питань про надання субсидій та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям на засіданні було розглянуто та враховано наявність виняткових обставин у цих сім’ях.

В ході розгляду звернень громадян надано вичерпну інформацію щодо доцільності надання допомоги, субсидій та пільг кожному із заявників.       

Питання щодо надання допомоги розглядається членами комісії колегіально на підставі акту обмеження матеріально-побутових умов сім’ї, враховуючи конкретні обставини, що склалися в сім’ях заявників.

Всього розглянуто 56 справ.    

Участь у роботі комісії взяла виконуюча обв'язки голови, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк.

За результатами роботи з кожного звернення відповідно до чинного законодавства прийняті рішення.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024