Горохівська футбольна федерація – одна з кращих в Україні

20 Січня 2018, 10:55
1828

У залі сесійних засідань районної ради нещодавно відбулася церемонія нагородження команди «Агропродукт» (Горохів) за зайняте 1 місце серед команд 2 групи чемпіонату Волині по футболу сезону 2017 року.

Також відбулося  нагородження команди дублерів «Агропродукт» (Горохів) за зайняте 3 місце серед команд дублерів вищої ліги чемпіонату Волині по футболу сезону 2017 року.

Цю приємну місію мав честь виконати заступник голови Федерації футболу Волині Василь Кохановський. Гостей і команди вітав голова районної ради Тарас Щерблюк.

Про це йдеться на сайті Горохівської районної ради

Перед врученням нагород Василь Кохановський адресував футболістам названих вище команд, усім футболістам Горохівщини, і тим, хто підтримує їх і вболіває за них, слова вдячності за повагу до улюбленого чоловіками виду спорту від голови Федерації футболу Горохівщини, Заслуженого тренера України Віталія Кварцяного

З його слів, сьогодні Федерація футболу Горохівщини одна з кращих не лише на Волині - в Україні. Це визнання вартує гідної винагороди, тому уперше, щоб підтримати успішний розвиток футболу в районі, з бюджету 2018 року на підтримку ФФГ депутати скерували 100 тисяч гривень.

Уже відомо, що 11 із них спрямують на оплату оренди спортивного залу у Горохівському коледжі ЛНАУ. Як використають решту суми, скрупульозно обговорять, вирішать і погодять  колективно. Тому першим, кому Василь Кохановський вручив Почесну Грамоту Федерації футболу Волині, був голова районної ради Тарас Щерблюк. 

Багато хороших слів пан Віталій адресував президенту ФК «Агропродукт» Василеві Щерблюку, голові Федерації футболу Горохівщини, тренерам Віталієві Герасимчуку, Петрові Назарчуку, удостоєних Почесних грамот ФФВ.  

Футболісти цінують ентузіазм у футбольному житті району Холонівського сільського голови, заступника почесного віце-президента футбольного клубу «Агропродукт» (Горохів)Олександра Мартинова, який є одним із найактивніших організаторів усіх чемпіонатів району. До його виваженого слова досвідченого лідера і футбольного фаната дослухаються, його вболівання за розвиток футболу у районі називають  гідним бути взірцем для молоді, яка захоплюється спортом.

 

Коментарі
22 Січня 2018, 15:12
Голова ФФГ - Прик Галина Сергіївна, яка починала чемпіонат району з "Колосу" і з 8 команд. А зараз - одна з кращих Федерацій України. Це - результат роботи.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024