У Горохові відбулася зустріч працівників психологічної служби закладів освіти

09 Вересня 2022, 14:00
Зустріч з психологами закладів освіти ФОТО 1022
Зустріч з психологами закладів освіти

Сьогодні, 7 вересня 2022 року, в адмінприміщенні міської ради що у Горохові відбулася інтервізійна зустріч професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів.

Захід організували працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради. Про це йдеться на сторінці Горохівської міської територіальної громади.

Психолог ЦПРПП Марина Сокол підготувала презентацію на тему: «Пріоритетні напрямки роботи працівників психологічної служби у 2022/2023 навчальному році». У ході зустрічі опрацювали нормативні документи, що регулюють роботу психологічної служби закладу освіти та важливість діяльності практичного психолога у воєнний час.

Корисним заняття став мозковий штурм (брейнстормінг), в результаті якого вдалося помітити обмеження і труднощі в роботі та напрацювати і виокремити низку можливостей, що дає професія психолога.

Також психолог Марина Сокол поінформувала колег про те, що задля забезпечення надання належної психологічної допомоги населенню, Горохівська територіальна громада  бере участь у проєкті «Психосоціальна і емоційна підтримка та поліпшення громадських служб психічного здоров'я», який реалізується Громадською організацією «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

 

У підсумку зустрічі її учасники висловили свої пропозиції щодо подальшої співпраці Центру професійного розвитку педагогічних працівників і професійних спільнот освітян громади. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024