Пільгами на оплату ЖК послуг користується 7135 жителів району

23 Січня 2018, 16:52
1312

У Горохівській райдержадміністрації обговорили питання про надання пільг окремим категоріям громадян

Виконуюча обов'язки голови, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк провела робочу нараду з керівниками управлінь та відділів райдержадміністрації з питань організації роботи.

Окрім того, проаналізовали питання про надання пільг окремим категоріям громадян та надання соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Григорій Дідух, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації озвучив низку Законів України, згідно з якими жителям району надаються відповідні пільги.

Так, за його словами, пільги окремим категоріям громадян надаються відповідно до затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 року № 389 «Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї».

Державними соціальними інспекторами  управління соціального захисту населення райдержадміністрації складено   5807 актів обстеження  матеріально-побутових умов сімей, які звернулись за наданням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, допомоги на дітей одиноким матерям з урахуванням доходів, допомоги по догляду та житлових субсидій, з метою перевірки нужденності сім’ї та цільовому використанні коштів у певному виді допомоги.

Було здійснено перевірки достовірності інформації про доходи та  майновий  стан отримувачів соціальної допомоги, проведено звірку  довідок про доходи, склад сім’ї та розміри земельних ділянок методом перевірки  безпосередньо виходом на підприємства, установи, організації, сільські ради у кількості – 10884.

Пільгами на оплату житлово-комунальних послуг в районі щомісяця користується в середньому 7135 громадян різних категорій.

Сума нарахованих з початку року пільг становить 1млн.140 тис. гривень

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39