Горохівський календар: 31 січня – день народження святкує Роман Карпюк

31 Січня 2018, 09:00
1559

В останній день місяця, 31 січня, день народження святкує  заступник голови обласної ради, доктор педагогічних наук, професор, заслужений тренер України Роман Карпюк

Він народився 31 січня 1964 року в селі Шклинь-І Горохівського району.
В 1985 році закінчив Луцький державний інститут ім. Лесі Українки за спеціальністю «фізичне виховання», кваліфікацією «вчитель фізичної культури середньої школи».
У 2003 році закінчив Луцький державний технічний університет за спеціальністю «економіка підприємства», кваліфікацією «економіст-менеджер».
В 2005 році у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. Михайла Коцюбинського захистив дисертацію та здобув науковий ступінь кандидата педагогічних наук зі спеціальності «теорія і методика професійної освіти».
У 2010 році у Національному педагогічному університеті ім. М.П.Драгоманова присуджено науковий ступінь доктора педагогічних наук зі спеціальності «теорія і методика професійної освіти».

У 2011 р. Міністерством освіти і науки України Романові Петровичу присвоєно вчене звання професор.
З 28 березня 2014 р. до 23 серпня 2014 р. працював заступником голови Волинської облдержадміністрації. З 1 вересня 2014 р. і до обрання заступником голови облради – ректор ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права».
Удостоєний почесного звання «Заслужений тренер України».
 
З його ініціативи для Горохівського району було виділено кошти на реконструкцію дороги та Будинку культури у селі Мирне, на ремонт дитсадка та школи у селі Шклінь, обладнання шатрового даху фасаду адмінприміщення територіального центру в Горохові.
Крім того, були внесені зміни в екологічну програму області та виділені кошти для очищення річки у селі Бережанка.
 
Вітаємо іменинника,  бажають міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, успіхів у всіх починаннях та плідної праці на благо волинян. Нехай збувається все заплановане, а по життю супроводжує удача.

Іменинники цього дня – Кирило, Максим, Ксенія.

Окрім цього, сьогодні відзначають Міжнародний день ювеліра. Ще одним унікальним святом цього дня є Міжнародний день без Інтернету. 



 

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024