Горохівський ЦНАП надає більше 100 адміністративних послуг

02 Лютого 2018, 11:27
4292

У виконуючої обов’язки  голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк, 1 лютого,  відбулася робоча нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації з питань організації роботи.

В ході наради також йшлося і про актуальні питання діяльності центру надання адміністративних послуг.  Директор ЦНАПу Віра Іванюк зазначила, що адміністративні послуги – це публічні (державні та муніципальні) послуги, що надаються органами виконавчої влади, виконавчими органами місцевого самоврядування та іншими уповноваженими суб'єктами, і надання яких пов'язане з реалізацією владних повноважень.

Значна увага районною владою приділяється питанню роботи Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації. Посадовець повідомила, що ЦНАП надає більше 100 адміністративних послуг.  

Під час наради також були розглянуті питання щодо окремих послуг реєстрації земельної документації, документації інвестиційних проектів. Загалом  було обговорено та вирішено чимало питань соціально – економічного, освітнього, культурного спрямування.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024