Для школярів провели профорієнтаційні уроки

06 Лютого 2018, 09:54
2260

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юлія Дроган в рамках квесту «Твій вибір» провела профорієнтаційні уроки.

У таких уроках взяли участь 36 учнів 8-11 класів ЗОШ І-ІІ ст. села Ощів та ЗОШ І-ІІІ ст. села Звиняче Горохівського району.

Під час заходу ознайомлено школярів зі світом професій, зокрема, з тими, які користуються попитом на ринку праці, інформацією про можливість здобуття робітничих професій у різних навчальних закладах, та послуги, які надає служба зайнятості молоді.

Профорієнтаційний урок
Профорієнтаційний урок

Старшокласники дізналися багато корисної інформації, про те як правильно вибрати професію та уникнути помилок, застосовуючи формулу «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА».

Розглянули ринок праці та реалії сьогодення, а також познайомились із професіями майбутнього.

Школярі  взяли участь в профдіагностичному опитуванні щодо схильності до певних типів трудової діяльності за тестовими методиками Є. Клімова, та заповнили анкети на тему «Чи знаєте Ви що?».

1
Профдіагностичне опитування
Профдіагностичне опитування

Учні із цікавістю сприйняли інформацію, адже не за горами випускний, вибір навчального закладу, складання ЗНО і початок дорослого життя, де робота – важливий аспект успішності.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024