Горохівські спортивні діячі одні з кращих в області

07 Лютого 2018, 10:22
4090 Джерело: Фото із сайту Горохівської РДА

У Волинському академічному обласному театрі ляльок в місті Луцьку, відзначали спортсменів, тренерів з олімпійських та не олімпійських видів спорту, спорту-інвалідів.

Також підвели підсумки за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях за 2017 рік.

За результатами виступів спортсменів району на міжнародних та всеукраїнських змаганнях з олімпійських видів спорту серед районів та міст обласного значення (у першій групі серед 8 районів) Горохівський район зайняв ІІІ місце.

За результатами виступів спортсменів в обласній спартакіаді «Волинь спортивна-2017» серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій у І групі (ігрові види спорту) Горохівський район зайняв ІІІ місце.

По рейтингу фізкультурно-спортивних товариств та відомств області з олімпійських видів спорту за підсумками міжнародних та всеукраїнських змагань 2017 року (у другій групі) Горохівська КДЮСШ ім.О.Баламута зайняла ІІ місце.

У номінації «Десятка кращих спортсменів з олімпійських видів спорту – олімпійські номери програми» нагороджено - Селітреннікову Тетяну, вихованку відділення бокс Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута (вагова категорія 80 кг) (тренер – викладач Артиков Н.А.), майстра спорту України, бронзову призерку Європи з боксу серед жінок (молодь та юніорки) (02-10.07.2017, м.Софія, (Угорщина).

У номінації «Десятка тренерів з олімпійських видів спорту» нагороджено Артикова Набіжана Анваровича – тренера-викладача з боксу Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута, який підготував Селітреннікову Тетяну - бронзову призерку Європи з боксу серед жінок (молодь та юніорки) (02-10.07.2017, м.Софія, (Угорщина).

Директор Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута, Галина Прик та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації, нагороджені грамотами та кубками у своїй категорії.

1
Артиков Набіжан, Селітреннікова Тетяна та Галина Прик
Артиков Набіжан, Селітреннікова Тетяна та Галина Прик

Селітреннікова Тетяна та Артиков Набіжан отримали грамоти, тарілки та грошову премію від голови Волинської обласної адміністрації Володимира Гунчика

За підсумками спортивного року Волинська область здобула почесне друге місце серед областей України третьої групи.

Нагороди переможцям
Нагороди переможцям

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024