Горохівчанка перемогла обласному етапі ХІІІ міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

25 Грудня 2022, 16:47
Надія Самозван 737
Надія Самозван

Перемогу в обласному етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка здобула Надія Самозван студентка Горохівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Про це повідомили на сайті Горохівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Протягом 1-2 грудня 2022 року відбувся обласний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Мета конкурсу – об’єднати знавців української мови й літератури та згуртувати талановиту студентську молодь з метою підвищення рівня загальної мовної культури, вшанування пам’яті великого Кобзаря, виховання у студентів активної громадянської позиції, формування ціннісного ставлення особистості до історичних, культурних і духовних надбань українського народу. Шевченко — символ українського волелюбного, нескореного духу. 

За результатами обласного етапу конкурсу перемогу здобула Надія Самозван, студентка ІІ курсу групи ОФ-21 спеціальності «Облік і оподаткування». Велике значення  мало її досконале володіння інформаційно-комунікаційними технологіями, адже конкурс відбувався в дистанційному форматі в умовах сучасних викликів  воєнного стану (із повітряною тривогою, з тимчасовою відсутністю світла, інтернету), але студентка приєдналася до Classroom, самостійно вийшла на відеозв’язок у Meet, написала есе, «прикріпила» і надіслала на перевірку відповіді членам журі. 

Щиро вітаємо талановиту студентку Надію Самозван за високі досягнення і зайняте І місце у Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка серед закладів фахової передвищої освіти Волинської області та її керівницю і наставницю, викладачку української мови і літератури Лілію Клембу.  

Бажаємо невичерпної наснаги, творчого натхнення та успіхів у фінальному етапі конкурсу в лютому-березні 2023 року

Читайте також: Горохівчанка отримала найвищу нагороду, гран-прі міжнародного конкурсу мистецтв «Воля»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024