У Берестечку з'являться поліцейські станції

10 Лютого 2018, 09:47
7346

У місті Берестечко Горохівського районів вже у лютому запрацюють перші поліцейські станції. Про це повідомили у прес-службі Поліції Волині.

Варто зазначити, що під час виступу на сесії   Волинської обласної ради, яка відбулася 8 лютого, начальник головного управління Національної поліції в області Петро Шпига повідомив, що протягом цього року у Волинській області планують створити 38 поліцейських станції, перші станції запрацюють уже у лютому.

Службові приміщення дільничного офіцера поліції будуть обладнанні належною комп’ютерною технікою з можливістю доступу до інформаційної бази даних системи МВС, а також всесвітньої мережі Інтернет.

У них буде також передбачено кімнати для роботи працівників ювенальної превенції з дітьми, працівників груп швидкого реагування для оформлення матеріалів та членів громадських формувань.

«Поліцейська станція об’єднуватиме спільну роботу дільничних офіцерів поліції, груп швидкого реагування патрульної поліції та громади. Перші станції запрацюють уже в лютому цього року в селі Боратин Луцького та місті Берестечко Горохівського районів», - зазначив Петро Шпига.

До основних функцій та завдань поліцейських станцій відносять, зокрема, забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та порядку, охорону прав і свобод людини, взаємодію поліції з органами правопорядку, органами державної влади та місцевого самоврядування.

Громадяни матимуть можливість у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейського.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39