В Берестечку запрацював оновлений пункт швидкої допомоги

07 Січня 2023, 13:07
В Берестечку запрацював оновлений пункт швидкої допомоги 403
В Берестечку запрацював оновлений пункт швидкої допомоги

В Берестечку запрацював оновлений пункт швидкої допомоги.

Про це повідомив народний депутат Вячеслав Рубльов на своїй сторінці у фейсбуці.

Раніше медики знаходилися на першому поверсі Берестечківської лікарні, проте те приміщення не витримувало жодної критики – холодно, штукатурка падає на голову, стіни у грибку.

Нині ж за сприяння громади швидкій виділили інші кабінети з окремим входом і заїздом. На ремонт і встановлення енергозберігаючих вікон та дверей з бюджету Берестечківської територіальної громади виділили близько тисячі гривень.

Медики власними силами провели ремонт, обладнали кімнату для відпочинку та санвузол. Тепер це комфортне робоче місце, яке відповідає усім вимогам. Планують ще встановити накриття для карети швидкої допомоги, полагодити фасад та вкласти асфальт.

На новосілля ми з головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом завітали не з порожніми руками – привезли генератор, щоб у фельдшерів електрика була безперебійно, телевізор для кімнати відпочинку та ліхтарі, – пише Вячеслав Рубльов.

Берестечківський пункт швидкої допомоги обслуговує населених пункти і те, що для медиків створені належні умови величезна вдячність усій громаді.

Читайте також: У Горохівському психоневрологічному інтернаті запрацювало відділення паліативного догляду

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024