На шляху до успіху: жителів Горохівщини навчили, як стати бізнесменами

11 Лютого 2018, 12:41
1971

В залі засідань Горохівської районної ради, 8 лютого,  відбулась зустріч фермерів, одноосібників, представників великих сільськогосподарських підприємств на тему «Де взяти стартовий капітал для розвитку бізнесу?».

В заході взяли участь і фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Горохівської філії Волинського ОЦЗ, так як саме роботодавці, які працюють в галузі сільського господарства є основними діловими партнерами служби зайнятості. Кадрові питання щораз гостріше стають перед роботодавцями у зв’язку із відтоком працівників до сусідньої Польщі.

Спільне завдання служби зайнятості і роботодавців - стимулювати українців працювати в себе на Батьківщині  з достойною оплатою праці, гнучким підходом до працевлаштування (організація тимчасових робіт, стажування), можливістю перекваліфікації відповідно до вимог сучасного ринку праці. 

Цього ж дня фахівці відділу взаємодії з роботодавцями відвідали Мар’янівську селищну раду з пропозиціями актуальних та перспективних вакансій. Обговорено планові терміни проведення громадських робіт, так як Мар’янівська селищна рада ще у грудні минулого року затвердила перелік таких робіт та передбачила в бюджеті кошти на їх виконання.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024