У горохівському храмі відбулися зимові дитячі розваги

12 Лютого 2018, 10:00
2338 Джерело: фото Олександра Процана

У недільній школі при храмі Різдва Христового міста Горохова 10 лютого відбулися традиційні вже для цієї парафії «Зимові ігри», присвячені початку Масляного тижня.

Діти та дорослі прийшли до храму, щоб дізнатися, як же проводять православні християни Масляну, як правильно підготуватись до посту і що означає для дітей та їх батьків Великий піст. Про це пише Горохівське благочиння.

Ігрова програма для дітлахів, яку підготувала місцева православна молодіжка «Логос», мала на меті показати як можна активно та весело провести час. Діти мали можливість набратись хорошого та радісного настрою, взяти участь у різноманітних тематичних конкурсах та вікторинах. Активна участь вихованця недільної школи винагороджувалася «динаріями», які згодом обмінювалися на смачну їжу: підсмажене на вогнищі сало та млинці з гарячим чаєм.

Метою зимових дитячих розваг, за словами керівника недільної школи священика Андрія Гаврилюка, була підготовка дітей до майбутнього Великого посту, під час якого потрібно обмежувати себе у веселощах, розвагах, іграх та зберігати тілесний і духовний піст. А тому «Зимові ігри» дають змогу дітям трішки повеселитись, посміятись, скуштувати скоромну їжу і дозволити собі те, що під час Великого посту не рекомендується.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39