Відбудеться виїзна нарада щодо стану процесу децентралізації у Горохівському районі

14 Лютого 2018, 09:15
1858

14 лютого 2018 року на 10:30год. під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Кошарука С.Д. в сесійному залі Горохівської районної ради відбудеться виїзна нарада щодо стану процесу децентралізації у Горохівському районі Волинської області. 

На засідання робочої наради запрошені:

Представники Волинського ВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування», начальник управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області Чуліпа І.Р., заступник начальника бюджетного управління департаменту фінансів ОДА Горщар В.М., начальник відділу регіональної політики управління містобудування та архітектури ОДА Лебедюк І.О., сільські, селищні, міські голови.

На розгляд робочої наради виносяться питання:

  1. Вступне слово Кошарук С.Д. – заступник голови Волинської обласної державної адміністрації.
  1. Хід процесу децентралізації у Волинській області (успіхи та виклики). Пархом’юк А.І. – директор Волинського ВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування».
  1. Стан та перспективи утворення ОТГ у Горохівському районі. Урбан О.А. – експерт з децентралізації Волинського ВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування».
  1. Про ініціативні звернення від органів місцевого самоврядування щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Горохівського району Волинської області. Лебедюк І.О. – начальник відділу регіональної політики управління містобудування та архітектури облдержадміністрації.
  1. Фінансова спроможність ОТГ Горохівського району (у форматі Перспективного плану та у форматі існуючих ініціатив громад). Матвіюк А.М. – експерт з фінансових питань Волинського ВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування».
  1. Законодавчі зміни в сфері будівництва після 2016 року. Особливості здійснення дозвільних процедур у галузі будівництва та відповідальність за правопорушення. Чуліпа І.Р. – начальник управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024