На території Журавниківського старостинського округу провели профілактичний захід

24 Січня 2023, 14:35
профілактичний захід 390
профілактичний захід

На Горохівщині провели профілактичний захід, в ході якого обстежували умови проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Захід відбувся 23 січня. Про це повідомили на сайті Горохівської громади.

На території Журавниківського старостинського округу провели профілактичний захід, який мав на меті обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.

Рейд проводили завідувачка сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тетяна Карпук та головна спеціалістка служби у справах дітей Ольга Шевчук, спільно із фахівчинею соціальної роботи відділу соціального захисту міської ради Марією Нечипорук, інспектором муніципальної варти Горохівської міської ради Віталієм Малесиком, інспекторкою сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків.

У ході проведення рейду з усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, попередили про правову відповідальність, згідно з чинним законодавством. 

Дорослим наголосили про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині. 

Фактів порушень прав дітей не виявили.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024