Відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради

24 Січня 2023, 19:52
Засідання 506
Засідання

Відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.

Засідання відбулося 24 січня. Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Члени виконкому розглянули ряд питань, які стосуються взяття на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування, присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна, причин та умов, що сприяли вчиненню кримінальних правопорушень.

Окрему увагу члени виконавчого комітету приділили питанню водопостачання та розрахунків за споживання питної води на території громади. 

Заступник міського голови Олексій Гайдук спільно з керівником Горохівського ВУЖКГ Сергієм Кінахом проінформували присутніх про затрати на електропостачання та систематичну несплату за водопостачання в розрізі населених пунктів громади. 

У підрахунках зазначається, що в цілому в громаді ситуація зі сплатою є незадовільною, а в ряді населених пунктів критичною. Присутні аналізували шляхи розв'язання даної проблеми.

Також на засіданні виконавчого комітету затвердили перспективний план роботи з військового обліку військовозобов'язаних і призовників на 2023 рік. 

Затвердили акти обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, у населених пунктах громади. 

З метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви жителів громади, виділили матеріальні допомоги окремим категоріям громадян.

Читайте також: Директор департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України побував на Горохівщині

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024