Волонтери Горохівського Щита вручили відзнаку «Волонтер України за покликанням душі» Роберту Далю

16 Лютого 2023, 17:55
Роберт Даль 447
Роберт Даль

Волонтери Горохівського Щита вручили відзнаку «Волонтер України за покликанням душі» для власника фірми Карлс – Роберта Даля.

Про це повідомив Віталій Гладун на сторінці Горохівська районна спілка учасників АТО «Щит».

Відзнаку передало керівництво 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців за клопотанням бійців бригади.

Коротко про Роберта Даля. Він – успішний бізнесмен, часто його називають «полуничним королем», так як він власник одних з найбільших полуничних плантацій в Німеччині. Ця полуниця продається в майже 500 кіосках у різних містах Німеччини. З неї готують найсмачніше полуничне варення в Німеччині. 

Також пан Роберт є власником сітки розважальних селищ, готелей та інших напрямків бізнесу. У 2008 році українські студенти вперше приїхали на практику до фірми Карлс, де показали чудові результати. З цього часу тяжко порахувати точну кількість практикантів з України, але були такі сезони, що за сезон практику проходило близько 2 000.

З перших днів війни Роберт Даль мав чітку проукраїнську позицію. І почав допомагати не лише цивільним, які постраждали, а й військовим. Відправляв одну за одною вантажівки та буси з продуктами харчування, засобами особистої гігієни, необхідними речами для новонароджених та маленьких дітей, медикаментами, тепловізорами, дронами, генераторами, берцями та іншими потрібними речами на «Щит».

Роберт Даль також прийняв біженців на кемп та допомагав з роботою.

В підтримку та з солідарності до України, він на власному будинку завісив український прапор.

Читайте також: Горохівські волонтери отримали 30 тисяч гривень

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024