У Берестечківській громаді провели профілактичний рейд

14 Березня 2023, 17:11
У Берестечківській громаді провели профілактичний рейд 265
У Берестечківській громаді провели профілактичний рейд

Провели профілактичні заходи серед дітей Берестечківської громади.

Про це на сторінці Берестечківської громади у фейсбуці.

У понеділок, 13 березня, на території міста Берестечка та села Зелене провели профілактичний захід рейд, мета якого полягала у виявленні дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, обстеження сімей, що перебувають на профілактичному обліку Служби.

У ході проведеного рейду взяли участь: заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальниця відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту – В. Залевська; начальниця Служби у справах дітей – Ольга Градова; головний спеціаліст Служби у справах дітей – Ю. Киричук; інспекторка сектору ювенальної превенції ВП номер 2 (міста Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинської області – Сніжана Лапків; фахівчиня із соціальної роботи відділення соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг – З. Шовкович 

Вони провели обстеження умов проживання та виховання дітей, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками повели ряд профілактичних бесід, щодо неухильно виконання ними батьків обов'язків відносно дітей, попередили про притягнення до адміністративної відповідальності за частиною 1. статті 184 КУпАП.

Також цього дня, члени рейдової бригади, відвідали ЗЗСО Берестечківський та Мервинський ліцеї, де з учнями 8–11класів провели профілактичні бесіди з питань профілактики правопорушень, булінгу та шкідливого вживання електронних сигарет серед підлітків.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024