Берестечківський міський голова звітував про ремонт доріг

28 Березня 2023, 19:07
Фото ілюстративне 268
Фото ілюстративне

Оприлюднили фрагмент звіту берестечківського міського голови перед депутатами.

Про це повідомили на сторінці Берестечківської міської ради.

Вулиці Незалежності та Козацька:

Берестечко входить до складу автошляху Т0302 і належить до доріг загальнодержавного значення, яка обслуговується службою автомобільних доріг у Волинській області. 

У 2021 р. Берестечківська міська рада разом з вищезгаданими службами замовили проєкт на капітальний ремонт протяжністю 4.1 кілометра загальною вартістю робіт близько 85 мільйона гривень. 

Провели тендер на ремонтні роботи, який виграла фірма з тендерною пропозицією 83 мільйони гривень. Кошти для фінансування були передбачені в держбюджеті 2022 року і роботи мали розпочатися у квітні 2022 року. 

У зв’язку з війною будівництво усіх доріг призупинили. Протягом 2022 року міська рада досягнула домовленостей про проведення поточного ремонту на суму 8,9 мільйона гривень на відрізку 1 вулиці Козацька (ЗЗСО Берестечківський ліцей).

Фінансування на цю мить відсутнє. Враховуючи це коштом місцевого бюджету зроблять поверхневий ремонт білощебеневим насипом при настанні сприятливих умов.

По дорозі С030208 Берестечко – Піски на Броди (до повороту у селі Гектари) провели тендер на ремонтні роботи. 

З обласного бюджету виділили 15 мільйонів гривень на ремонт ділянки протяжністю 2.5 кілометра. Ремонтні роботи не розпочали з аналогічних причин. 

Ремонт дорожнього покриття по вулиці Лесі Українки Берестечка протяжністю 860 метрів повинні були профінансувати за принципом 50% на 50% з обласного та міського бюджетів. Проєкт та тендерні процедури провели, роботи розпочаті із початком воєнного стану також призупинили.

У 2022 році розпочали ремонт автодороги обласного значення Т0310 Берестечко – Сенкивичівка через Перемиль, який повинен продовжитись у 2023 році. Цього року коштами місцевого бюджету проведуть поверхневий ремонт, дороги в селі Буркачі, та вулиці Комачівки в селі Смолява. Також проведуть роботи з покращення покриття вулиці Лесі Українки у Берестечку та дороги в селі Гектари.

Читайте також: Відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024