ОНОВЛЕНО Шахраї зламали Facebook-сторінку мами Олі Зілінської і викрали її номер телефону

11 Березня 2018, 19:37
Оля Зілінська 7099 Джерело: фото ТСН
Оля Зілінська

Після сюжету на телеканалі 1+1, мамі маленької хворої волинянки Олі Зілінської Олесі Зілінській зламали сторінку у мережі Facebook. 

Про це на сторінці «Району.Горохів» у мережі Facebook написала Ліна Шваєвська

До слова, Оля Зілінська у свої дев'ять років вже пережила інсульт і, щоб вижити, тричі на тиждень мусить їздити на гемодіаліз.

«Щойно телефонувала мама Олі Зілінської. Після сюжету ТСН шахраї зламали її сторінку у ФБ, вкрали номер телефону (хто знає Олесю - можете зателефонувати пересвідчитися). Олеся картки заблокувала, тому велике прохання наразі утриматися від грошових переказів. Завтра робочий день, мама дівчинки займеться відновленням рахунків», – йдеться у дописі.

«Якщо зателефонувати на її номер, відповідає якась незрозуміла російськомовна особа жіночої статі» - уточнила Ліна Шваєвська у коментарі виданню «Волинь24».

Щодо акаунту в соцмережах, то йдеться, очевидно, і про акаунт Олесі Зілінської на сайті ТСН.Допомога. Там дійсно від її імені відписує людина, яка не знає української мови (див. скрін) 

6

«Олеся зараз не має доступу до сторінки у Фейсбуці, тому зателефонувала мені і попросила поширити інформацію (щоб довірливі громадяни не попалися на гачок шахраїв). Номер телефону Олесі (який, до речі, належав їй вже більше 12 років) шахраям якимось дивним чином вдалося переоформити на контрактний – пояснила Ліна Шваєвська. – До карток, на щастя, добратися їм не вдалося (або не вистачило часу), мама дівчинки рахунки заблокувала. Можливо, саме тому шахрайка в коментарях під сюжетом ТСН і просить кидати кошти на рахунок мобільного або на QIWI гаманець». 

Діюча картка, на яку можна скидати гроші - 5168 7427 0925 3664 (Зілінська Олеся Василівна).

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024