Горохівчанка візьме участь в шоу на 1+1

13 Березня 2018, 15:08
Марія Оноприяк 5716
Марія Оноприяк

Жителька села Іванівка Горохівського району візьме участь в шоу «Поверніть мені красу», що на каналі 1+1.

Про це повідомляє сайт каналу.

Зазначимо, що цей випуск - перший у прем'єрному, третьому сезоні.

На екранах українців його можна буде побачити 20 березня, о 22:00.

Після народження чотирьох дітей у жінки з’явилась зайва вага, а також величезні розтяжки на тілі. Неправильне харчування погіршило проблему – у героїні утворився живіт-фартух, під яким з'явилися попрілості, виразки і ранки.

Марія має велике господарство, яке годує всю сім'ю. Але з ним учасниця проекту справляється самостійно: чоловік поїхав на заробітки до Польщі, а діти вчаться у місті.

Тим часом, через комплекси пов’язані з зовнішнім виглядом у Марії зіпсувалися стосунки з чоловіком, що призвело до відсутності їх близькості. Єдиною підтримкою героїні стали діти, адже навіть односельчани насміхаються над вагою жінки. Більше всього Марія боїться втратити коханого та не реалізувати свою давню мрію - відкрити власну ферму.

В рамках проекту «команда спасіння» у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич допоможуть жінці не тільки змінити свій зовнішній вигляд, але й позбутися комплексів, навчитися любити себе та налагодити стосунки з чоловіком.

Анна Буткевич
Анна Буткевич

Ростислав Валіхновський
Ростислав Валіхновський

Олена Любченко
Олена Любченко

Андре Тан
Андре Тан

Марія Оноприяк
Марія Оноприяк

Марія Оноприяк
Марія Оноприяк

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39