Горохівські садочки отримали нове обладнання

02 Червня 2023, 18:42
Горохівські садочки отримали нове обладнання 891
Горохівські садочки отримали нове обладнання

Протягом січня-травня в садочки «Казка» і «Сонечко» відбулися поставки різноманітного обладнання від проєкту  USAID «ГОВЕРЛА».

Про це повідомили на сайті Горохівської громади.

Отримали майна на суму 2 мільйони 100 тисяч гривень, зокрема: 2 електричні плити, 2 пароконвекційні печі, 7 ліній роздачі та 4 стелажі для кухонь, 3 холодильники, 3 морозильники, 2 підлогомийні, 1 посудомийна, 5 пральних та 5 сушильних машин, 40 металевих гардеробних шаф, 900 одиниць посуду, 30 комплектів меблів для їдалень. Частину цього обладнання передали в інші заклади освіти, спортивну школу, культурне укриття.

«Все обладнання – сучасне та енергоефективне, швидше готується їжа, в холодильниках добре зберігаються продукти, менше часу йде на прибирання. Окрема подяка за посуд, особливо каструлі», – резюмує Інна Гайда, директор ЗДО «Казка». 

«Технічне оновлення кухні полегшило роботу працівникам, покращилась якість страв. Завдяки пральним та сушильним машинам втричі менше часу та енергії витрачається на прання. А ще набагато приємніше працювати з новим оснащенням, їх гарний естетичний вигляд додає нам стимулів до роботи», – поділилась Галина Озірська, директор ЗДО «Сонечко»

В ЗДО «Казка» з початку російської агресії проживають внутрішньо переміщені особи, які теж використовують частину обладнання.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024