У Горохові відбувся І етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт»

03 Червня 2023, 10:04
Козацький гарт 341
Козацький гарт

На міському стадіоні «Колос» проводився І етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».

Фестиваль відбувся 1 червня, повідомили на сайті Горохівської громади.

Зібралися команди із 8 ліцеїв Горохівської міської територіальної громади.   

Розпочався фестиваль нагадуванням про непросту реальність сьогодення – криваву війну, яка стала найважчим випробуванням у нашому житті. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про усіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Начальниця відділу освіти Софія Пилип’юк, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олександр Хамула привітали учасників фестивалю, побажали вдалого старту та чесних перемог, нових цікавих відкриттів та успіхів як на спортмайданчиках, так і у вивченні та творенні історії України.

Фестиваль містив 6 видів змагань: представлення навчального закладу, естафету з перешкодами, перенесення «валунів», футбоулинг, метання мішечка з піском, конкурс знавців історії України.

По завершенню всіх етапів суддівська колегія визначила переможців. Ними стали:

  • перше місце виборола команда із Підберезівського ліцею;
  • друге місце – Мирненський ліцей;
  • третє місце – Вільхівський ліцей.

Команди переможців нагородили кубками та грамотами, команди-учасники – подяками  управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради.

Свято подарувало багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарний настрій, переконало у незламності козацького духу і віри у довгоочікувану перемогу.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром