У Берестечківському Професійно-технічному училищі № 27 відбувся випускний

05 Липня 2023, 14:33
Випускники 1790
Випускники

Пройшов випускний у Професійно-технічному училищі № 27 міста Берестечко. Святкова атмосфера переповнювала приміщення актового залу закладу освіти, де зібралися приймати вітання розумні, талановиті, креативні особистості.

Випускний відбувся 29 червня. На події побувала кореспондентка Район.Горохів.

Результатом копіткої праці учнів стало вручення їм свідоцтв про повну загальну середню освіту та дипломів кваліфікованого робітника за професіями «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «А2», «В1»); слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»)». 

Для них лунали найщиріші вітання наставників, які окрім знань зуміли вкласти в їхні душі риси, без яких неможливо досягти успіху, а саме чесність, порядність, доброту і любов.

«Ставте перед собою високі цілі й обовязково їх досягайте!» – звернувся до випускників директор Професійно-технічного училища № 27 міста Берестечко Олександр Лейбик

Він закликав кожного з них твердо вірити у власні сили та ні на мить не опускати рук на шляху до омріяних звершень.

Теплі слова адресувала учням класна керівниця Валентина Твердохліб. Благословляючи на самостійне життя, вона щедро зичила їм упевненості в реалізації професійних задумів.

«Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть хліб і сіль. Шануйте батька й матір, які подарували життя. Цінуйте вчителів, які дали знання. Любіть свій край та високо несіть горде наймення Людина» – побажали випускникам ведучі Анастасія Козловська та Назарій Зварка

Звучали музичні та хореографічні вітання й від талановитих вихованців вокально-хорового гуртка закладу освіти (керівниця Вікторія Старик).

Від імені випускників до всіх присутніх звернувся Андрій Маєвський. Він щиро подякував педагогам за їх професіоналізм, людяність, сучасний підхід до викладання інформації. Висловив упевненість, що знання, здобуті у стінах училища, стануть міцним фундаментом в освоєнні майбутньої професії під мирним небом вільної, квітучої, сильної, непереможної України.

Авторка: Галина ДМИТРУК 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024