В Угринові відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ

31 Липня 2023, 11:22
Благодійний захід «В єдності наша сила» 692
Благодійний захід «В єдності наша сила»

З нагоди Дня Української Державності у селі Угринів Городищенської громади відбувся благодійний захід «В єдності наша сила» на підтримку Збройних Сил України.

Про це повідомили на сайті Городищенської громади.

Благодійна мистецька акція є продовженням серії благодійних заходів, які тривають у  Городищенській ТГ на постійній основі.

Дійство розпочалося виконанням Державного Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя в боротьбі з російським агресорам. Потому розпочалася основна частина заходу. 

Гості мали нагоду почути патріотичні пісні у виконанні Анастасії Бжезінської й вірші, які читав маленький Гліб та насолодитися виступом духового оркестру й ансамблю Сенкевичівської мистецької школи.

На заході діяла тематична фотозона та виставка-інсталяція картин художника-переселенця Володимира Яницького, який, традиційно, разом із дружиною Ганною працював із дітками у творчій майстерні. 

Читайте також: У селі Колодеже розмалювали зупинку

Місцева жителька Альона Дубень створювала красу на дитячих обличчях – аквагрим малеча дуже полюбляє.

Також присутні могли поласувати смачним кулішем, юшкою, солодощами та придбати тематичні букетики до свята.

Захід відвідали керівництво Городищенської сільської ради у складі голови Світлани Соколюк, її заступника Віктора Білика, місцевої старости Любові Турій, начальниці гуманітарного відділу Тетяни Міндюк та спеціалістів.

Усі зібрані на ярмарку кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

«Такі події гуртують людей. Демонструють, що ми велика нація, яку не можна подолати. Що нас не залякати і не зламати. Ми можемо творити, допомагати один одному і перемагати. Адже за нами правда. Це наша земля», – зазначила очільниця Городищенської громади Світлана Соколюк.

Зазначимо, що на цьому благодійні акції в громаді не завершуються. Наступним селом, де відбудеться схожий захід, стане Михлин.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024