З Україною в серці: у Шклині відбувся благодійний захід

21 Серпня 2023, 17:46
Благодійний захід 390
Благодійний захід

Понад 50 тисяч гривень для потреб ЗСУ зібрали на благодійному заході «З Україною в серці» у Шклині

Патріотично-мистецька акція відбулася у День Преображення Господнього, 19 серпня, та присвячувалася Дню Незалежності України, повідомили на сайті Городищенської громади.

У рамках заходу провели:

  • патріотичну концертну програму, у якій взяли участь місцеві аматори та жителі Городищенської громади із Городища, Чарукова, Колодежа;
  • різноманітні розваги для дітлахів;
  • виставку картин художника Володимира Яницького, який, за доброю традицією, разом зі своєю дружиною Ганною забавляли наймолодших, працюючи із ними у творчій майстерні.

Читайте такожНезрячий художник з Донеччини на Волині вчить дітей малювати і збирає кошти на ЗСУ

Місцеві господиньки частували всіх бажаючих смаколиками та юшкою з пиріжками.

Захід супроводжувався під звуки духового оркестру Сенкевичівської мистецької школи (керівник Василь Гогось, солістка Катерина Андрощук).

Присутні вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні, поклали квіти до пам’ятника захисникам і меморіальної дошки, а також заспівали разом Гімн України та «Червону калину».

Також відвідувачі заходу мали нагоду сфотографуватися у святковій селфі-студії з нагоди Яблучного Спаса.

«Проведення таких заходів стало в нашій громаді доброю традицією. Подібного роду акції гуртують людей та наближають нашу Перемогу», – зазначила у вітальному слові голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк, яка прибула на захід разом зі своїм заступником Віктором Біликом, а також керівницею та спеціалістами гуманітарного відділу.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024