Вчитель фізичної культури Шклинського ліцею отримав нагороду від Волинської ОДА

09 Вересня 2023, 16:20
Віталій Онищук отримав нагороду до Дня фізичної культури та спорту від Волинської обласної державної адміністрації 1454
Віталій Онищук отримав нагороду до Дня фізичної культури та спорту від Волинської обласної державної адміністрації

Депутат Городищенської сільської ради, вчитель фізичної культури Шклинського ліцею Віталій Онищук отримав нагороду до Дня фізичної культури та спорту від Волинської обласної державної адміністрації.

У Волинській ОДА 7 вересня  відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Про це повідомили на сайті Городищенської громади.

Під час заходу керівництво Волинської обласної державної адміністрації привітало кращих представників галузі, які виховують спортсменів та тих, які створюють умови для розвитку спорту.

За високий професіоналізм, популяризацію здорового способу життя, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотою департаменту культури, молоді та спорту обласної державної адміністрації нагородили Віталія Онищука, вчителя фізичної культури Шклинського ліцею.

«Приємно, що у нашій громаді є люди, які віддані своїй роботі та своєму професійному покликанню. Незважаючи на складний час, вони продовжують активно працювати і віддають вихованцям свої знання та досвід. Такі люди – фундамент успішної держави», – зазначила голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024