Нагородили захисників із Горохівщини

09 Вересня 2023, 17:57
Нагородження 2296
Нагородження

Жителі громади неодноразово виявляли свій героїзм та звитягу у боротьбі з російськими окупантами. 

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

У п'ятницю, 8 вересня, Горохівський міський голова Віктор Годик та т.в.о. начальника Першого відділу Луцького РТЦК та СП Віталій Гамлюк вручили державні нагороди родинам військових, які загинули на війні.

Читайте також: Почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ отримав горохівський волонтер Віталій Гладун

Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» нагородили жителя села Підбереззя Кислюка Андрія Васильовича (посмертно). Нагороду вручили батькові, Василю Пилиповичу.

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами України», медаллю «Захиснику Вітчизни» нагородили жителя міста Горохів Лазара Павла Миколайовича (посмертно). Медаль отримав батько, Микола Степанович.

Відзнакою Міністерства Оборони України «За поранення» (важке) нагородили військовослужбовця, жителя Горохіва Олександра Мар’яша, котрий зі зброєю в руках захищає Батьківщину з 2014 року.

«Герої – це не лише ті, які віддають життя. А також ті, які продовжують життя. Кожен з вас – батьки, діти, внуки, несете ім’я Героїв, які далі, але вже як небесне військо, борються за нашу перемогу. Ви є натхненням для нас жити та боротися за Перемогу» – наголосив міський голова Віктор Годик на завершення зустрічі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024