У Горохівській громаді відзначили спортсменів та тренерів

09 Вересня 2023, 18:33
Спортсмени 2943
Спортсмени

Відзначили спортсменів та тренерів Горохівської громади.

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Напередодні Дня фізичної культури і спорту, міський голова Віктор Годик, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Володимир Зінчук, завідувачка сектору молоді та спорту Оксана Лавренюк, за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту громади, популяризацію здорового способу життя, підготовку чемпіонів та призерів обласних, всеукраїнських та всесвітніх гімназіад, вручили нагороди спортсменам і тренерам Горохівської громади. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів та померлих спортсменів.

Також, слова вдячності та поваги лунали для ветеранів спорту, які не тільки своїми здобутками славили Горохівщину, а й виховали не одне покоління успішних та іменитих спортсменів.

Міський голова вручив присутнім пам’ятні подарунки, квіти та побажав міцного здоров’я, й надалі брати посильну участь у спортивному житті громади.

"У цей складний воєнний час ви продовжуєте здобувати перемоги та розвивати спорт. Дякуємо, що завжди долучаєтесь до усіх спортивних ініціатив і займаєтесь улюбленою справою. Продовжуйте в цьому ж напрямку. Працюємо далі! Разом до Перемоги!" –  зазначив очільник громади.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024