Житель Горохівщини скоїв п’яну ДТП, домашнє насильство та намагався дати хабар

23 Жовтня 2023, 18:12
Фото з місця події 2517
Фото з місця події

П’яна ДТП, домашнє насильство та хабар: горохівські поліцейські задокументували «букет» правопорушень. Усе це скоїв 53-річний мешканець села Звиняче, що у Луцькому районі.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

У суботу, 21 жовтня, до поліції надійшло звернення від 48-річної жінки про те, що її співмешканець у стані алкогольного сп’яніння поводиться неадекватно та чинить домашнє насильство. 

Правоохоронці оперативно прибули на вказане місце і припинили правопорушення. Окрім цього, виявилось, що напередодні чоловік скоїв п’яну ДТП, на це вказував автомобіль з явними механічними пошкодженнями, що був на подвір’ї, та й сам порушник у цьому зізнався. На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався. 

Під час складання адмінматеріалів про скоєння ДТП та керування у стані сп’яніння, чоловік намагався «порішати» з поліцейськими й, попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність, надав правоохоронцям тисячу гривень неправомірної вигоди. 

Співробітники поліції на місце викликали слідчо-оперативну групу, що задокументувала факт давання хабаря, гроші вилучили.   

Розпочато кримінальне провадження за ст. 369 Кримінального кодексу України. Також на порушника склали адмінпротоколи за ст. 124, 130 та 173-2 КУпАП.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024