На Горохівщині збільшать кількість нарядів поліції у вихідні та святкові дні

25 Жовтня 2023, 19:00
Поліція 494
Поліція

Поліцейські проводять профілактичну операцію «Безпечні шляхи – осінь 2023».

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Задля зниження рівня аварійності волинські поліцейські проводять профілактичну операцію «Безпечні шляхи - осінь 2023», вона триватиме до 10 листопада.

Працівники групи реагування відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області вживають заходи щодо зниження кількості випадків потенційних аварійних ситуацій за участю як транспортних засобів, так і пішоходів на території обслуговування.

Вивчають питання щодо встановлення нових дорожніх знаків та поновлення дорожньої розмітки на дорогах місцевого значення.

У рамах проведення комплексу профілактичних заходів, передбачають збільшення кількості нарядів поліції у вихідні та святкові дні, які здійснюватимуть нагляд за безпекою дорожнього руху.

Посилену увагу звертатимуть на виявлення осіб, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, порушення правил проїзду перехресть та обгону, користування ременями безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, користування під час руху засобами зв’язку, недотримання водіями транспортних засобів правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення правил дорожнього руху пішоходами та велосипедистами.

Закликають всіх мешканців громад дотримуватися правил дорожнього руху.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024